Company Logo

O Nama

Firma FEROMAX d.o.o osnovana je 2000.godine u Beogradu kao zastupništvo kompanije Jelšingrad iz Prnjavora i prvih godina bavila se prodajom mašina za obradu lima kao i dizalica Jelšingrad.

Počevši od 2005. godine svoju delatnost je proširila na veleprodaju burgija, reznog i ručnog alata.

Od 2006. godine FEROMAX d.o.o postaje zastupnik slovenačke firme P-TEAM i započinje veleprodaju opreme za dizanje tereta, posebno traka za dizanje i vezivanje tereta, kuka i malotni (škopaca).

Sa promenom vlasničke strukture 2010. godine preorijentisala se pretežno na veleprodaju opreme za dizanje tereta, a započinje i saradnju sa firmama HADEF (Nemačka), WEISSENFELS (Italija) i WALKER MAGNETICS (Češka) i u svoj asortiman dodaje i ručne lančaste i polužne dizalice, kolica, tirfore, električne dizalice, ručna i električna vitla, hvataljke za lim, koturače i magnete za dizanje tereta. Pored toga, prodaje i teretne i dizaličarske lance i dodatke za lance (kuke, malotne, spojne članove za lance i trake, zatezače, lančaste španere, stege za užad).

Iako je akcenat na veleprodaji opreme za dizanje tereta, u asortimanu se nalaze i profesionalne holandske i nemačke burgije, kao i merna oprema (manometri i termometri).

 

 

Zastupništvo
Powered by Joomla!®. Designed by: site hosting professional domain names reseller Valid XHTML and CSS.